Over Schanspopfoto.nl

Welkom bij Schanspopfoto, dé bestemming voor het vangen van de onvergetelijke momenten van het Schanspop Festival in Siddeburen! Duik in onze verzameling van levendige beelden, vastgelegd door onze getalenteerde fotograaf, en herbeleef de opwinding, de energie en de unieke sfeer van dit geweldige evenement. Laat je meevoeren door de magie van de muziek en de gemeenschapsgeest terwijl je door onze galerij bladert. Schanspopfoto - waar herinneringen tot leven komen door de lens van passie en vakmanschap.Hoe het begon:

Schanspopfoto.nl is later begonnen dan er foto's online staan, hoe dat precies zit lees je hier:

In 2005 ging onze fotograaf samen met een vriend en medeoprichter van de website Powerpicture.nl als reguliere bezoeker naar het schanspop festival in Siddeburen, gewapend met een "broekzak camera" in de hand om wat foto's te maken voor hun hobby website Powerpicture.nl.
De intentie van de foto's was: "dat je later nog eens terug kan kijken en ervaren hoe het feest was"


Na wat vragen en af en toe de stoute schoenen aan doen lukte het om ook af en toe dichterbij dan eigenlijk de bedoeling was foto's te maken van artiesten en backstage, en na een goed gesprek met het bestuur was het de bedoeling om foto's te gaan maken in dienst van schanspop.
De foto's die gemaakt werden kwamen op de site Powerpicture.nl terrecht en al snel bleek dat een fotosite voor aléén de foto's van Schanspop een goede optie was...


En zo werd in 2011 Schanspopfoto.nl gelanceerd, en is tot de dag van vandaag dé site waarop je de vibe van schanspop kunt herbeleven.